Locuitorii din New York pot cumpara acum certificate de energie regenerabila (RECs) online

0
certificate_verzi_ny1_solar-magazin.ro.jpgO noua initiativa a orasului New York, Natural Resources Defense Council (NRDC) si Alliance for Clean Energy New York (ACENY), fac tot posibilul pentru locuitorii din New York, pentru a putea cumpara Certificate de Energie Regenerabila (RECs), prin intermediul a 3 pasi simpli, pe un nou site simplu. Site-ul se numeste Green Power NYC.
Programul este demarat destul de limitat, dar in mod clar este util pentru consumatori si mediul curat continua sa creasca.
In prezent oamenii pot achizitiona energie eoliana sau un mix de energie eoliana si energie hidroelectrica, prin intermediul site-ului.

Aceasta este o metoda excelenta pentru cresterea gradului de utilizare a energiei regenerabile, in zona si in tara, acesta o aduce direct la oameni intr-un mod convenabil.

certificate_verzi_ny2_solar-magazin.ro.jpg
Mesajul site-ului este: „Prin achizitionarea de energie regenerabila, ajuti la construirea pietei pentru noi surse de energie regenerabila si trimiti un semnal ca cererea pentru noi surse regenerabile este in crestere. Este cea mai rapida cale de a ajuta transformarea sectorului de energie electrica.
Costul pentru consumatorii care decid sa mearga verde este de la 1 cent pana la 2.5 centi pe kWh.

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Locuitorii din New York pot cumpara acum certificate de energie regenerabila (RECs) online, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns