Investitorii o iau in serios la Londra – fonduri de un milion de dolari pentru energia regenerabila

0
investitii_verzi_la_londra1_solar-magazin.ro.jpgO firma londoneza de investitii verzi, Earth Capital Partners (ECP), are scopul de a crea un fond pentru energia regenerabila de 1 milion de dolari. Aceasta a anuntat saptamana trecuta ca deja a reusit sa treaca de prima runda a strangerii fondului. Pana in noiembrie 2010, spera sa ajunga la scopul total de 1 milion de dolari.
Compania este fericita cu acest progres si considera ca acum este demonstrat interesul investitorilor in acest subiect. Chiar si fara un accord international legal obligatoriu pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si promovarea energiei curate, investitorii progreseaza in acest sens.

James Murray de la  BusinessGreen declara: „ECP va investi in proiecte solare, biogaz precum si proiecte de biomasa, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord”.

investitii_verzi_la_londra2_solar-magazin.ro.jpg
ECP nu este prima companie care ridica asemenea investitie pentru energia regenerabila.
NJ-based Hudson Clean Energy Partners (HCEP), care de asemenea are un sediu la Londra si-a atins deja scopul de a strange un fond de un milion de dolari pentru investitii in energie curata. La fel ca si ECP, acestia s-au focusat foarte mult pe tehnologia solara, dar de asemenea, cauta sa investeasca si in energia eoliana.
Pe ambele maluri ale Atlanticului, se pare ca investitorii sunt increzatori in energia regenerabila.

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (21 votes cast)
Investitorii o iau in serios la Londra – fonduri de un milion de dolari pentru energia regenerabila, 5.0 out of 5 based on 21 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns