Panouri solare minune! Teleshopping online de prost gust

0

Panouri Solare MinuneSemnalam aparitia, odata cu deschiderea (aproape) la maximum a fondurilor/subventiilor pentru achizionarea sistemelor de panouri solare, a unor metode hilare de prezentare a produselor.

Panouri solare prezentare drept „izvor de sanatate”, panouri solare… terapeutice, panaceu universal pentru sanatatea oamenilor…

Serios, acum, sa spui despre un panou solar ca are efect anti-imbatranire, relaxeaza si reduce stresul, scade tensiunea arteriala, ­čÖé e cel putin neserios si de-a dreptul ilar.

Nu ne-am propus ca in acest articol sa mentionam sursa de inspiratie. Va vom lasa dumneavostra, cititorilor, celor atat de interesati de panouri solare in aceasta perioada, „bucuria” de a gasi pagina web care ne-a inseninat seara. Tongue out

Consideram ca metodele de teleshopping transferate in online (Revolutie in panouri solare! Extraordinar! Eficienta peste 93%!, previne aparitia cancerului!!! si asa mai departe) sunt paguboase pentru acest domeniu, unde sinceritatea si onestitatea ar trebui sa fie – alaturi de caracteristicile tehnice! – principalele criterii pentru alegerea unui instalator/produs.

In intr-un articol ulterior vom arata la ce trebuie sa fiti atenti efectiv atunci cand alegeti un sistem de panouri solare sau de turbine eoliene.

echipa solar-magazin.ro

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Panouri solare minune! Teleshopping online de prost gust, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns