Bănci cu panouri solare în Grădina Botanică București

0

Cetățenii care trăiesc în capitala României au la dispoziție un nou spațiu de relaxare, unde natura și tehnologia se îmbină pentru a le satisface nevoile.

Pe Aleea Magnoliilor din Grădina Botanică a Bucureștiului au fost amplasate două bănci cu panouri solare ce permit încărcarea telefoanelor prin porturi USB și contact, precum și acces gratuit la internet prin wifi, fiind primele de acest fel instalate într-un spațiu verde în România.

Băncile permit vizitatorilor și să publice pe rețelele de socializare fotografii din Grădina Botanică sau pur și simplu să fie online. Ei pot accesa gratuit rețeaua wifi pusă la dispoziție de un cunoscut operator de telefonie și internet. Băncile vor putea fi utilizate și în perioadele înnorate, având capacitate de stocare a energiei solare din zilele cu vreme favorabilă.

Aleea Magnoliilor este compusă din 11 magnolii cu perioade de înflorire din aprilie până în septembrie. La maturitate înălțimea magnoliilor plantate va fi între 2,5 și 7 metri. Două noi panouri informative oferă detalii despre Sectorul Taxonomic și Aleea Magnoliilor.

foto – EuropaFM

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Bănci cu panouri solare în Grădina Botanică București, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns