Cele mai ieftine panouri solare Orio

6
solar-magazin.ro_panouri_solare_orio_cele_mai_ieftine_panouri_solare.jpgCel mai ieftin panou solar Orio 150

Se cauta „halatul” din celebra reclama si se analizeaza mai nou cea mai ieftina solutie de energie. Bombardati cu mesaje de energie eco, energie gratis, factura la jumatate, apa calda gratis, caldura gratis … soare gratis (asta era o gluma) cumparatorii care mai au ceva bani la saltea si n-au ce face cu ei decat sa-i sparga pe chestii noi, se gandesc care ar putea sa fie solutia pentru a economisi energie cat mai mult. Astfel ca rasfoiesc internetul si analizeaza cel mai ieftin panou solar, cele mai mici preturi la panouri solare si cumpara nestiind nici macar sa-l monteze.

Am facut si noi asta si am analizat rapid oferta existenta pe internet. Astfel am aflat ca un panou solar ieftin nu poate sa-ti ofere decat apa calda menajera. Aportul la incalzire fiind mai scump ca investitie initiala, trebuind personalizat prin simulare pe calculator de firme specializate in montaje de panouri solare.

Panoul solar ieftin, insa, se poate monta chiar de tine pe acoperis, cu conditia sa te asiguri si sa citesti cu atentie indicatiile din manualul de instalare. Acest panou solar te ajuta cu apa calda pe perioada martie-octombrie , trebuie montat la inaltime si golit cand da frigul, apa fiind in tub.

Cel mai bun pret la panouri solare l-am gasit la modelul Orio 150 in valoare de 369 euro fara tva la ora actuala. pe www.solariss.ro.  Panoul solar Orio are rezervor de 150 de litri, 18 tuburi vidate, controler, rezistenta electrica si … manual de instalare pentru toate aceste lucruri.

Spor la treaba si un cer senin!  😉

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Cele mai ieftine panouri solare Orio, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor

6 comentarii

  1. acest tip de panouri a fost foarte des montat in programul casa verde. este un panou cvhinezesc 100% doar pentru perioada verii.

Lasa un raspuns