Cu fiecare an de intarziere, Legislatia Schimbarilor Climatice aduaga 500 de miliarde de dolari/an spune IEA

0
legislatia_schimbarilor_climatice_solar-magazin.ro.jpgAgentia Internationala de Energie (IEA) spune ca trebuie sa se actioneze rapid pentru a preveni schimbarile climatice. Nu numai pentru a preveni o catastrofa, dar si pentru ca cu cat asteptam mai mult, cu atat devine mai costisitor si mai dificil sa atingem reduceri mai mari care sunt necesare pentru a mentine cresterea la nivel mondial a temperaturii la 2 grade Celsius sau o medie de 3.8 grade Fahrenheit la nivel mondial. Energiile curate ar putea schimba acest lucru.
2 grade Celsius este cel mai bun scop la care putem spera in mod realist pana acuma. Acest lucru ar fi mai putin dezastruos decat 4 grade Celsius sau o catastrofa completa de la 6 grade Celsius (10.8 F) medie a temperaturii globale, la care ne-am putea astepta daca ar continua tendintele actuale de crestere a emisiilor de CO2.

Un secret suflat din cadrul IEA a aratat deja in aceasta saptamana ca cifrele rezervelor de petrol, au fost umflate de ani de zile, ca raspuns la presiunea din partea SUA.

Agentia a estimat public ca pentru a mentine o medie a cresterii temperaturii de 2 grade Celsius, va fi nevoie de 10 bilioane de dolari in investitiile de energie regenerabila, de acum pana in 2030.

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (21 votes cast)
Cu fiecare an de intarziere, Legislatia Schimbarilor Climatice aduaga 500 de miliarde de dolari/an spune IEA, 5.0 out of 5 based on 21 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns