Enel construiește un parc eolian de aproximativ 280 de milioane de dolari în Mexic

0

Subsidiara de energie regenerabilă Enel Green Power Mexic, a Grupului Enel, a început construcția parcului eolian de 244 MW Dolores, în provincia China, primul proiect din statul Nuevo León. Centrala eoliană Dolores este programată să intre în funcțiune în prima jumătate a anului 2020.

Suma totală care se investește în noul parc eolian ajunge la aproximativ 280 milioane de dolari.

Odată ce va fi complet funcțional, parcul eolian va putea genera aproximativ 850 GWh în fiecare an, prevenind emisia a 470.000 de tone de CO2 în atmosferă.

“Prin parcul eolian Dolores continuăm să ne extindem prezența în țară și intrăm pentru prima dată în statul Nuevo Leon. Construcția parcului eolian Dolores consolidează strategia noastră prin care răspundem cererii tot mai mari de energie electrică și dezvoltare durabilă într-o manieră eficientă, prin dezvoltarea de tehnologii curate, într-un stat cheie care are resurse eoliene remarcabile”, a spus Antonio Cammisecra, directorul Enel Green Power, divizia de energie regenerabilă a Grupului Enel.

Parcul eolian Dolores este unul dintre cele patru parcuri eoliene, cu o capacitate totală de 593 MW, acordată Grupului Enel în cadrul celei de-a treia licitații pe termen lung organizată în urma reformei în domeniul energiei din Mexic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Enel construiește un parc eolian de aproximativ 280 de milioane de dolari în Mexic, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns