Kaufland deschide primele stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice

0
statie de incarcare masini electrice Kaufland

Inaugurarea primei stații de încărcare a mașinilor electrice în parcarea unui magazin Kaufland din București. Sursă imagine.

Retailerul german Kaufland a inaugurat recent primele stații de încarcare rapidă pentru maşini electrice, în parcările unor magazine din țară.

Primul punct de încarcăre a fost deschis la un magazin Kaufland din București, stația de încărcare fiind deja funcțională și deschisă proprietarilor de mașini ecologice.

În următoarele nouă luni vor fi inaugurate alte nouă stații în parcările magazinelor Kaufland din Arad, Deva, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sebeș, Pitești, Constanța și încă o stație pe autostrada A2, Bucureşti-Constanţa, relatează Digi24.

Kaufland masini electrice

Stație de încărcare a mașinilor electrice în parcarea unui magazin Kaufland. Sursă imagine.

Următorul oraș care se va bucura de un asemenea punct de încărcare va fi Ploieștiul, stația urmând să fie inaugurată până la sfârșitul lunii aprilie. Restul stațiilor urmează să fie deschise treptat anul acesta.

Pe lângă investiția în stațiile de încărcare, rețeaua de magazine Kaufland a achiziționat și o flotă de 18 mașini 100% electrice. Trei dintre aceste mașini ecologice vor fi donate unor organizații neguvernamentale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
Kaufland deschide primele stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice, 4.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor

roxana.muntean@solar-magazin.ro

Lasa un raspuns