A apărut iPhone-ul care se încarcă la lumina soarelui! E un obiect de lux, placat cu aur de 24 de karate

0

iPhone X Tesla este noul produs al companiei rusești Caviar, aceeași care realizează carcase de iPhone din aur. Noul produs lansat recent este placat, de asemenea, cu aur de 24 de karate și alte materiale prețioase, iar în plus față de celelalte telefoane este dotat și cu un sistem de încărcare solară. Astfel, le permite utilizatorilor să renunțe la cablurile de alimentare a bateriei telefonului.

Carcasa cu panou solar permite utilizatorului să își lase telefonul cu fața în jos într-un loc însorit, în timp ce bateria se încarcă de la lumina soarelui.

iPhone X Tesla are carcasa din sticlă înlocuită cu una din titan pe care se află sistemul de încărcare solară, telefonul fiind inspirat din ceea ce au creat Nikola Tesla, Steve Jobs si Elon Musk. Practic, e vorba despre un iPhone X care este transformat într-un obiect de lux de către bijutierii de la Caviar, compania fiind specializată în asemenea transformări.

Prețul unui iPhone X Tesla pornește de la 4445 de dolari, pentru versiunea de 64 GB a telefonului vandut de catre compania Apple.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
A apărut iPhone-ul care se încarcă la lumina soarelui! E un obiect de lux, placat cu aur de 24 de karate, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns