Acoperișurile cu panouri solare incorporate, fabricate de Tesla, intră pe piața comercială

0

Acoperișurile revoluționare care vor avea incorporate panouri solare vor putea fi comandate de clienți începând cu luna aprilie a acestui an, potrivit unui anunț făcut de fondatorul Tesla, miliardarul Elon Musk pe pagina sa personală de Twitter. Astfel, așteptarea multor clienți ai companiei Tesla va lua sfârșit, mai ales că unii au început să facă precomenzi pentru aceste produse încă din toamna anului trecut.

Acoperișurile cu panouri solare incorporate au fost prezentate pentru prima dată în octombrie 2016, cu o lună înainte ca Tesla să preia compania SolarCity.

Noile produse sunt de fapt țigle realizate dintr-o sticlă specială care are proprietatea de a capta energia soarelui. Tehnologia revoluționară propusă de Tesla se adresează îndeosebi persoanelor care au nevoie să-și schimbe cu totul sisemul de acoperiș al locuinței. Acestea nu trebuie să investească și în țiglă nouă, și într-un sistem de panouri solare, deoarece noile acoperișuri revoluționare îmbină ambele necesități.

Tiglele solare realizate de compania condusă de Elon Musk sunt disponibile în patru modele distincte (dale de ardezie, toscane, texturate sau netede).

                                                   Tipuri distincte de dale solare Tesla. FOTO: www.reapercrew.ro

Noile acoperișuri solare vor putea furniza suficientă cantitate de energie pentru o gospodărie, chiar și pe timpul nopții sau pe vreme înnorată. Cât despre prețul prețul țiglelor solare, Elon Musk a dat asigurări că va fi mai scăzut în comparație cu acoperișurile tradiționale.

Primele acoperișuri solare ar urma să fie instalate în vara lui 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Acoperișurile cu panouri solare incorporate, fabricate de Tesla, intră pe piața comercială, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns