China are o centrală solară inedită! Inginerii chinezi au dat dovadă de o creativitate deosebită

0

Cea mai nouă fermă solară din China are forma unui ursuleț panda! Inginerii chinezi au dat dovadă de foarte multă creativitate când au ales să construiască centrala solară care ia forma unui urs panda, atunci când este privită de la inălțime.

Centrala este situată în Datons, Shanxi, și poartă denumirea specifică de ,,Panda Green Energy”.  Este realizată din două tipuri de panouri solare care au ajutat la realizarea unui panda uriaș:  cele albe, compuse din celule fotovoltaice subțiri, și cele negre, din celule solare monocristaline.

Panda Green Energy poate produce o cantitate suficientă de energie pentru mai mult de 8.000 de locuințe. Pe Parcursul a 25 de ani, centrala solară va fi capabilă să genereze 100 MW și 3.2 miliarde de KWh de energie solară.

Compania s-a asociat cu imaginea ursului panda, animalul atât de apreciat la nivel global, tocmai pentru a câștiga rapid atenția publicului larg.

Deși ideea acestui design poate fi, pentru unii, inutilă, el poate ajuta la captarea interesului asupra panourilor solare și a utilității lor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.

Autor

Lasa un raspuns