Fabrica de panouri solare Tesla, transformată în centru de producție a încărcătoarelor pentru vehicule electrice

0

Fabrica de panouri solare deținută de Tesla în Buffalo, New York, se transformă în centru de producție a sistemelor de încărcătoare pentru autovehiculele electrice.

Compania Tesla recurge la această măsură deoarece dorește să respecte condițiile privitoare la numărul de angajați pentru a beneficia astfel de subvenții de la stat, potrivit Reuters.

Producătorul de vehicule electrice are peste 300 de angajați în restul statului New York. Tesla trebuie să aibă cel puțin 500 de angajați în acest stat, la 30 aprilie, în cadrul angajamentelor asumate, în schimbul cărora beneficiază de subvenții de 750 de milioane de dolari pentru această fabrică.

În 2016, la fabrica de panouri solare, Tesla intenționa să fabrice un produs numit Solar Roof, un sistem de energie care ar fi arătat ca o țiglă obișnuită de acoperiș. Dar produsul nu a ajuns pe piață atât de repede cum promitea compania.

”Suntem dedicați să investim la Buffalo și în restul statului, iar noile linii de fabricație vor asigura mai multe locuri de muncă high tech, susținând produsele de stocare a energiei și infrastructura globală de încărcare rapidă”, a anunțat Tesla într-un comunicat de presă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Fabrica de panouri solare Tesla, transformată în centru de producție a încărcătoarelor pentru vehicule electrice, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns