Șapca “solară”, noua invenție pentru încărcarea telefonului mobil oricând și oriunde. Cât costă

0

Tehnologia solară avansează de la an la an, iar companiile în domeniu încearcă să vină cu tot felul de invenții, care mai de care mai utile și mai atractive pentru consumatorii de energie electrică.

SolSol este una dintre companiile care oferă un concept inedit și extrem de folositor persoanelor dependente de telefonul mobil. Este vorba despre șapca dotată cu mini-panouri fotovoltaice, special creată pentru a alimenta bateria smartphone-ului.

Mai exact, mini-panourile fotovoltaice au fost integrate pe cozorocul șepcilor SolSol, cărora li s-a adăugat și câte un cablu care face legătură între acestea și un dispozitiv pentru încărcare.

Deocamdată, panourile fotovoltaice amplasate în acest accesoriu pentru acoperirea capului, pot oferi doar 200 mAh/ora, pentru un smartphone obișnuit, însă este sufcient pentru ca purtătorii de telefoane să fie salvați din situațiile în care rămân fără baterie.

O sapcă SolSol costă 56 de dolari. Cei care au inventat acest produs pregătesc noi modele de șepci cu panouri fotovoltaice, atât în ceea ce privește design-ul acestora, cât și în ceea ce privește îmbunătățirea tehnologiei de încărcare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.

Autor

Lasa un raspuns