Cel mai important eveniment internaţional din industria solară, la București

0
expo

Târgul Internațional de Energie Regenerabilă, la București

Cu toate că România ocupă locul trei în Uniunea Europeană ca independenţă energetică şi a atins, până în 2010, 35% din targetul asumat faţă de Comisia Europeană, plicurile cu factura la energia electrică par mai mari ca de obicei. Acest lucru şi alte probleme legate de sectorul energetic din România vor fi tranşate la Târgul Internaţional de Energie Regenerabilă care va avea loc în luna noiembrie la Bucureşti.

În România, până în anul 2020, se aşteaptă ca 38% din consumul intern de electricitate să provină din surse regenerabile. Totuşi, consumul de energie al Romaniei este mult prea mare, iar un prim pas pentru a evita acest consum porneşte de la casele private, unde soluţia pentru economii la energia electrică ar putea să fie energia fotovoltaică, scrie finantare.ro

Pentru atingerea acestui target, REECO organizează cel mai important eveniment internaţional din industria solară, în Romania, RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE.

Evenimentul va avea loc între 20-22 noiembrie 2013, la cel mai modern centru expoziţional din ţară: EXPOROM Bucureşti.

La târg sunt aşteptaţi, potrivit sursei citate, aproximativ 80 de expozanţi din: Romania, Austria, China, Germania, Grecia, Italia şi Ungaria. Printre aceştia se număra companii de renume precum: Conergy Italia, Inversolar Energy SRL, Jinko Solar Co. Ltd., Gehrlicher Solar AG, Egnatia Rom SRL, 3 DS ENERGY, Altius Photovoltaic SRL, Alumil, Danubius Power SRL, ESPE, PM Service, Fase Engineering, Electrasol Proiect, Electro Sistem SRL, Mabec Trading SRL şi alţii.

Pe lângă expozţie, va avea loc şi cea de-a V-a Conferinţă Internaţională – Energia Solară în România, care se va desfăşura pe parcursul a două zile de evenimente, între 20-21 noiembrie 2013, la EXPOROM – Bucureşti.

Temele principale care se vor fi dezbătute în cele două zile sunt legate de viitorul energiei solare în Europa de Sud-Est, pieţe în Europa de Sud – Est, cele mai bune exemple din practica unor proiecte de pe piaţa de sud-est a Europei, finanţare şi rentabilitate, integrare în reţea şi stabilizare, probleme de calitate în construcţii, managementul de proiect, operare şi întreţinere, dar şi discuții legate de siguranţă şi fezabilitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Cel mai important eveniment internaţional din industria solară, la București, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor

roxana.muntean@solar-magazin.ro

Lasa un raspuns