Termen prelungit pentru înscrierea în programul prin care statul acordă 20.000 de lei pentru fotovoltaice

0

Firmele de instalatori care doresc să monteze panouri fotovoltaice clienţilor casnici interesați de programul guvernamental prin care primesc până la 20.000 de lei subvenţie au încă două săptămâni la dispoziție pentru a se înscrie la AFM. Noul termen este 15 martie.

“Administrația Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de înscriere în vederea validării instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională până la data de 15 martie 2019”, se arată într-un comunicat al AFM.

“Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se va face la unul dintre instalatorii validaţi care au încheiat contract de participare cu AFM, după încheierea etapei de validare a instalatorilor și publicarea listei acestora pe site-ul instituției, numai în interiorul sesiunii de înscriere organizate pentru persoanele fizice și în limita bugetului aprobat”, mai spune AFM.

Vechiul termen era 1 martie, iar, până zilele trecute, doar 40 de astfel de firme se înscriseseră la AFM.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Termen prelungit pentru înscrierea în programul prin care statul acordă 20.000 de lei pentru fotovoltaice, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns