Țiglele fabricate de Tesla sunt disponibile pe piața americană. Când vor putea fi cumpărate și de europeni

0

Recent, Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, a anunțat că țiglele solare sunt disponibile pe piața comercială din Statele Unite ale Americii.

Țiglele revoluționare fabricate de compania americană au un aspect asemănător cu țiglele clasice, însă au capacitatea de a absoarbe energia soarelui, așa cum se întâmplă în cazul panourilor solare, care mai apoi este transformată în energie electrică. Astfel, noile țigle solare reprezintă o sursă inedită de energie regenerabilă.

Elon Musk a precizat că, deocamdată pot fi achiziționate doar două variante de țigle solare, respectiv dalele negre și cele granulate.

Potrivit fondatorului Tesla, montajul țiglelor revoluționare va începe de anul acesta în America, iar în ceea ce privește distribuirea noilor produse pe piața europeană, aceasta va fi posibilă numai din anul 2018.

Noile acoperișuri solare vor putea furniza suficientă cantitate de energie pentru o gospodărie, chiar și pe timpul nopții sau pe vreme înnorată.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Țiglele fabricate de Tesla sunt disponibile pe piața americană. Când vor putea fi cumpărate și de europeni, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns