Un stat insular vrea să treacă la energie regenerabilă în proporție de 100%

0

Câteva clădiri din Puerto Rico se bazează acum pe energia solară dupa ce o calamitate naturală a lăsat o mare parte din insulă în întuneric.

Uraganul Maria a provocat multe pagube în Puerto Rico. A devastat rețeaua electrică a insulei și a cauzat cea mai lungă pană de curent din istoria statului. Responsabilii din industrie se gândesc serios la implementarea unei treceri la scară largă la electricitatea din afara rețelei de electricitate naționale.

De aproape un an de zile, mai multe zone din Puerto Rico au rămas în beznă. Senatul și Camera Reprezentanților din Puerto Rico au dezbătut un proiect de lege care, dacă va fi adoptat, va determina ca insula să treacă la energie regenerabilă în proporție de 100%.

Proiectul de lege urmărește ca 20% din necesarul de energie din Puerto Rico să fie satisfacut de sursele regenerabile până în 2025, 50% până în 2040 și 100% până în 2050.

Exista mult soare și vant în Puerto Rico, așa ca aceste surse pot fi folosite pentru a produce electricitate regenerabilă în mod sustenabil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Un stat insular vrea să treacă la energie regenerabilă în proporție de 100%, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns