Gossamer destrama mai multa energie din celulele solare cu pelicula fina

0
celule_solare_cu_pelicula_fina_solar-magazin.ro.jpgGossamer Space Frames a introdus doua noi tehnologii de energie solara concentrata pentru a se casatori cu componentele tehnice scazute si impreuna cu panourile solare cu tehnologia peliculei fine, sa obtina un sistem care sa coste mai putin, care sa fie instalat mai rapid si sa colecteze energia solara mult mai eficient.
In timp ce o mare parte a industriei solare s-a concentrat pe imbunatatirea panourilor solare, companii ca Gossamer, demonstreaza ca raportul cost-eficienta al unui ansamblu solar, de asemenea, depinde si de infrastructura care sustine aceste panouri.

Gossamer foloseste un design simplu si durabil, pentru a reduce preturile si a inbunatati eficienta. Gossamer a conceput centrul sau din SunLock pentru ansambluri solare concentrate folosind placi de otel zincat taiate in loc de masini de turnat otel.

Minitruss este un panou durabil cu costuri reduse care poate fi echipat cu orice material solar cu pelicula fina, care ajuta la eficientizarea procesului de achizitii publice si reducerea costurilor. Compania a demostrat tehnologia Minitruss, folosind oglinzi solare 3M.

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Gossamer destrama mai multa energie din celulele solare cu pelicula fina, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns