Vestas are cereri de turbine eoliene de 198 MW in China

0

turbine_eoliene_vestas_in_china_solar-magazin.ro.jpgVestas a primit patru comenzi in total de 198 MW, de la un producator independent chinez de energie.

Comenzile constau in 116 unitati de turbine eoliene V52-850 kW si 50 de unitati de turbine eoliene V90-1.8/2.0 MW, pentru
provinciile Guangdong si respectiv Shandong.

Comenzile includ livrarea turbinelor eoliene, transportul, instalarea si punerea in functiune a solutiei VestasOnline Business SCADA, precum si un service de cinci ani si un acord de intretinere.

Livrarea turbinelor este programata sa inceapa pe parcursul trimestului doi sau trei al anului 2010.

La cererea clientului, mai multe detalii despre comenzi nu pot fi divulgate.

„Aceste comenzi marcheaza un pas important pentru Vestas, in cresterea parteneriatului strategic pe termen lung cu clientii. Am lucrat indeaproape cu acest client, la amplasarea turbinelor eoliene precum si la planul proiectului si suntem gata sa le oferim suport tehnic complet in faza de executie. Faptul ca avem o echipa tehnica puternica, care este capabila sa ofere o asistenta completa de specialitate clientilor nostri, este un factor decisiv pentru o cooperare de succes cu partenerii nostri”, a declarat Jens Tommerup, presedinte la Vestas China.

La 31 decembrie 2009, Vestas a acumulat o capacitate instalata de mai mult de 2,000 MW in China, ceea ce face Vestas unul dintre cei mai mari jucatori pe piata energiei eoliene din China.

Vestas a instalat prima turbina eoliana in China in 1986.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Vestas are cereri de turbine eoliene de 198 MW in China , 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns