Documentele înscrise în „Casa Verde Fotovoltaice”, valabile după deblocarea programului

0

Documentele depuse de instalatori pentru obținerea fondurilor de la stat, prin programul „Casa Verde Fotovoltaice” vor fi considerate valabile în momentul în care programul va fi deblocat.

Potrivit unui comunicat remis de Administrația Fondului de Mediu (AFM), în cazul suspendării înscrierilor în program, toate documentele depuse și înregistrate deja la instalatorii validați în cadrul programului vor fi considerate valabile la redeschiderea sesiunii de înscrieri.

Este vorba despre certificatele de atestare fiscală și extrasul de carte funciară, documente care pot expira în perioada suspendării înscrierii în programul Casa Verde Fotovoltaice, deoarece au o  perioadă de valabilitate destul de scurtă (de până la 30 de zile).

La doar câteva ore de la lansarea programului, pe data de 10 septembrie 2019, autoritățile au decis să suspende sesiunile de înregistrare, deoarece au existat suspiciuni de fraudă.

Totodată, autoritățile de mediu anunță că data reluării înscrierilor în programul Casa Verde Fotovoltaice va fi anunțată din timp pe afm.ro astfel încât cei ce n-au reușit să se înscrie la instalatori în data de 10 septembrie să aibă suficent timp pentru a face acest lucru.

Programul Casa Verde încurajează persoanele fizice să își monteze panouri fotovoltaice pe case, cu bani de la stat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Documentele înscrise în „Casa Verde Fotovoltaice”, valabile după deblocarea programului, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns