Compania solara spaniola SOLARIG construieste 8 parcuri fotovoltaice in Italia

0
solarig_solare_fotovoltaice_solar-magazin.ro.jpgSolarig, o companie cu sediul in Spania care a luat nastere acum 4 ani, a inceput constructia la 8 parcuri fotovoltaice in Italia luna aceasta. Parcurile vor oferi 8 MW de energie in total. Peste cateva luni se intentioneaza sa se construiasca proiecte fotovoltaice de 30 MW in diferite regiuni din Italia. Dar acesta este doar inceputul. Solarig are o viziune mai globala.
Solarig lanseaza esential planul sau de dezvoltare internationala, cu aceste proiecte din Italia. Aceasta intentioneaza sa continue sa penetreze pietele solare majore din lume, Italia, SUA, Coreea, China, Grecia si Bulgaria. Solarig are filiale in California, Malta, Italia, Grecia, Bulgaria si Coreea de Sud (si birouri in Franta si China). De asemenea gestioneaza proiecte fotovoltaice internationale de 750MW in total in SUA, Franta, Republica Ceha, Bulgaria, Coreea, Italia si Grecia.

In Italia, noile parcuri fotovoltaice pe care compania le construieste, includ 7 parcuri in regiunea din Puglia si una in regiunea Piemont. Noile parcuri sunt destinate sa fie conectate la retea in decembrie 2009, oferind energie electrica la 2700 de locuinte si astfel se reduc emisiile de CO2 cu peste 5000 de tone.

Solarig isi ia toate echipamentele de la filiala din Malta si fabrica celulele sale monocristaline si modulele in China.

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (20 votes cast)
Compania solara spaniola SOLARIG construieste 8 parcuri fotovoltaice in Italia, 5.0 out of 5 based on 20 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns