Enel construiește în Africa de Sud un parc eolian de 180 milioane de euro

0

Enel Green Power RSA („EGP RSA”), a început lucrările pentru construcţia parcului eolian Oyster Bay, în Kouga, municipiu aflat în provincia Eastern Cape din Africa de Sud.

Parcul eolian va avea o capacitate de aproximativ 140 MW și presupune o investiţie de aproximativ 180 de milioane de euro.

”Odată cu începerea construcţiei celui de-al patrulea proiect eolian din Africa de Sud, în provincia Eastern Cape, continuăm să contribuim la dezvoltarea socio-economică a zonei, prin energia cu zero emisii şi prin iniţiativele menite să creeze valoare comună. Aceste iniţiative includ modelul inovator implementat pe şantierul de construcţie al Oyster Bay, precum şi activităţile sustenabile centrate pe educaţia ştiinţifică şi tehnologică în zona din vecinătatea proiectului nostru. Privind înainte, vom continua să valorificăm multitudinea de resurse regenerabile din Africa de Sud, prin producţia de energie sustenabilă, prin educaţie şi dezvoltare”, a spus Antonio Cammisecra, Director al Enel Green Power.

Programat să devină operaţional în al doilea trimestru din 2021, parcul Oyster Bay, cu 41 de turbine eoliene, va genera aproximativ 568 GWh pe an, prevenind emisia unei cantităţi de aproximativ 590.000 tone de CO2 în atmosferă în fiecare an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Enel construiește în Africa de Sud un parc eolian de 180 milioane de euro, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns