Eoliene pe cea mai sudică insulă din Japonia

0
Companiile E.ON și Kyuden Mirai Energy au semnat un acord de cooperare pentru a dezvolta în comun proiecte de energie eoliană în Japonia. Cooperarea se axează pe proiecte offshore.  Urmează selectarea unui proiect de dezvoltare, construcție și operațiuni în zona Kyushu, cea mai sudică insulă din Japonia.

Această cooperarea a urmat deciziei E.ON de a intra pe piața eoliană japoneză. E.ON intenționează să-și transfere în Japonia expertiza și cunoştinţele tehnice acumulate pe parcursul instalării în Europa de eoliene offshore care cumulează capacitatea de 1,8 gigawatt (GW).

Kyuden Mirai Energy este un dezvoltator de top al proiectului Hibiki-nada Offshore Wind Farm din Kyushu și, în paralel, studiază oportunități pentru noi proiecte de energie eoliană offshore în toată Japonia. Proiectul Hibiki-nada Offshore Wind Farm este primul proiect propus în baza legislaţiei maritime revizuite, din Japonia.

“Anul acesta ar putea fi un an memorabil pentru industria eoliană din Japonia, dată fiind noua legislaţie maritimă care promovează producerea energiei eoliene offshore. Este un moment excelent să începem activități comune cu E.ON, care are o experiență remarcabilă în domeniul eoliene offshore și împărtășește aceeași viziune cu privire la angajamentul luat pe plan local de către părțile interesate.”, a spus Yasuji Akiyama, președintele companiei Kyuden Mirai Energy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Eoliene pe cea mai sudică insulă din Japonia, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns