M&M’S si MARS merg pe verde! O noua gradina solara la sediul central din New Jersey

0
mars_foloseste_panouri_solare_solar-magazin.ro.jpgGigantul dulce MARS, compania-mama a M&M’S, DOVE, MILKY WAY, SNICKERS, 3 MUSKETEERS® si TWIX®, s-au intors astazi pe o noua matrice solara („o gradina solara”) la sediul din New Jersey. Nu conteaza ce parere ai despre produsele alimentare dulci de acest fel, este bine de vazut cum o astfel de companie merge pe energia solara.
Acesta este unul dintre cele mai mari proiecte de energie verde in statul New Jersey. Sediul MARS adiacent la gradina solara este locul de munca a aproximativ 1200 de angajati si este locul unde bomboanele de ciocolata M&M’S sunt fabricate.

Gradina solara contine peste 28.000 de panouri solare, oferin aproximativ 2MW putere ( 20% din necesarul de electricitate al sediului), suficienta energie pentru 1800 de case in cazul in care ar fi fost utilizata in acest scop.

Reducerile de emisii ce se asteapta sunt echivalente cu a scoate aproximativ 190 de masini de la drum, adica mai mult de 1.000 de tone de emisii de CO2.
Sistemul nu este detinut de MARS. De fapt, ii apartine lui  PSEG Solar Source, dar MARS a incheiat contract de cumparare pentru toata productia de energie.
Juwi solar Inc. (JSI) a efectuat lucrarile de inginerie pentru proiect si First Solar a furnizat panourile solare cu pelicula fina.
mm_cu_energie_solara_solar-magazin.ro.jpg

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (20 votes cast)
M&M’S si MARS merg pe verde! O noua gradina solara la sediul central din New Jersey, 5.0 out of 5 based on 20 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns