Inovaţii pentru alimentarea cu energie în viitor: SMA la târgul Intersolar Europe 2013

0

Inovaţii pentru alimentarea cu energie în viitor: SMA la târgul Intersolar Europe 2013

SMA la Intersolar 2013

Intersolar 2013 – SMA prezinta inovatii importante

Niestetal/München 2013 – Soluţiile inovatoare pentru alimentarea cu energie în viitor reprezintă tema centrală la standul SMA Solar Technology AG (SMA) de la târgul Intersolar Europe din acest an, care are loc la München,  între 19 şi 21 iunie 2013. În cadrul târgului, firma noastră prezintă soluţii perfect individualizate pentru toate domeniile de utilizare ale fotovoltaicii: de la managementul energetic holistic inteligent pentru gospodării private, cu SMA Smart Home, trecând prin SMA Fuel Save Solution, soluţia pentru o alimentare cu curent economică a consumatorilor industriali în zonele bogate în soare, până la soluţii de sistem „la cheie“ pentru centralele energetice fotovoltaice. SMA mai oferă oaspeţilor standului o perspectivă asupra noii generaţii de invertoare centrale care va fi introdusă pe piaţă în 2014.

Tehnică de sistem inteligentă pentru succesul transformării în sectorul energetic

„SMA s-a adaptat din timp la standardele viitorului în domeniul alimentării cu energie. Tehnica noastră inteligentă de sistem reprezintă cheia succesului transformării în sectorul energetic, mergând până la alimentarea descentralizată pe bază de surse regenerabile“, declară coordonatorul Departamentului Tehnologii SMA, Roland Grebe. Astfel, cu SMA Smart Home, firma noastră oferă un sistem până acum unic pe piaţă, care comandă inteligent aparatele electrocasnice pe baza prognozelor de generare şi consum al curentului fotovoltaic, crescând considerabil consumul propriu de curent solar. „Pe lângă Sunny Home Manager, pe care am continuat să-l dezvoltăm drept componentă centrală a SMA Smart Home, la târgul Intersolar prezentăm soluţii complexe de depozitare pentru diverse cerinţe. În plus, pentru o integrare optimă a altor componente în managementul energetic inteligent, colaborăm strâns cu producători de prestigiu: cu Miele pentru integrarea aparatelor electrocasnice, cu Stiebel Eltron şi Vaillant pentru integrarea pompelor de căldură. Bineînţeles că ne bucurăm şi de schimbul de opinii pe care îl vom avea cu producătorii din branşă“, spune Grebe. O altă temă importantă este integrarea electromobilităţii. Bateriile vehiculelor electrice ar putea fi utilizate ca acumulatoare de energie suplimentare.

Soluţie economică pentru sistemele hibride „energie fotovoltaică-motorină“.

Casa inteligenta cu ajutorul SMA

SMA da inteligenta casei tale

Tot inteligenţa este tema centrală şi când e vorba despre aplicaţiile hibride „energie fotovoltaică-motorină“. În acest domeniu, SMA Fuel Save Solution garantează durate mai mici de funcţionare pe motorină şi un consum de carburant considerabil redus, prin reglarea alimentării fotovoltaice în funcţie de necesar. În acest context, SMA va prezenta vizitatorilor târgului şi proiecte de succes în jurul temei „turnuri luminoase“.

Continuarea dezvoltării de produse performante şi de tehnologii ale viitorului
Vedetele în segmentul instalaţiilor de dimensiuni mari sunt MV Power Station, pentru toate centralele energetice fotovoltaice, şi platforma Compact MV Power Platform, dezvoltată special pentru piaţa americană. Aceasta din urmă întruneşte într-un singur produs toate standardele specifice SUA în privinţa invertoarelor, transformatoarelor şi reglării parcurilor. SMA prezintă pachete complete de tehnică de sistem şi pentru centralele fotovoltaice cu arhitectură descentralizată: plecând de la performantul Sunny Tripower, acestea sunt livrate împreună cu sistemul de comunicare pentru reglarea parcurilor şi cu sistem de conectare la reţea de medie tensiune. „În plus, vizitatorii standului vor putea arunca o privire în viitor: SMA prezintă conceptul viitorului pentru noua generaţie de invertoare centrale, arătând care sunt standardele de mâine în domeniile Integrare, Optimizarea costurilor şi Internaţionalizare“, declară Roland Grebe.

Vizitatorii Intersolar pot primi mai multe detalii despre inovaţiile SMA la standul SMA B5.210 şi B5.230.

 

Inovatii SMA la Expo Intersolar 2013

SMA inovator la Intersolar 2013

Despre societatea SMA
Societatea SMA Solar Technology AG este liderul mondial în domeniul invertoarelor fotovoltaice care sunt un element cheie al fiecărui sistem FV.  Grupul SMA a atins în anul 2011 o cifră de afaceri de 1,7 miliarde EURO. Societatea SMA îşi are sediul principal de afaceri în Niestetal în apropierea oraşului german Kassel şi reprezentare în 19 ţări pe patru continente.  Întregul concern angajează mai mult de 5500 de persoane, plus alţi angajaţi temporari, numărul cărora variază în funcţie de nevoile sezoniere.  Portofoliul larg de produse SMA include invertoare compatibile pentru toate tipurile de panouri aflate pe piaţă şi pentru sistemele FV de toate dimensiunile.  Gama de produse cuprinde atât invertoare FV pentru conectarea în reţeaua de distribuţie, precum şi pentru sistemele insulare.  Astfel societatea SMA reuşeşte să ofere o soluţie ideală şi invertoare pentru sistemele FV de toate dimensiunile şi tipurile.  Începând cu anul 2008, societatea SMA este înregistrată la bursa din Frankfurt şi este inclusă în indexul TecDax.  În anii trecuţi, societatea SMA a fost în mod repetat apreciată pentru realizările sale remarcabile în rolul său de angajator şi a obţinut premii în concursul de importanţă naţională din Germania, „Great Pace to Work® „, în ediţia anilor 2011 şi 2012 obţinând locul întâi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Inovaţii pentru alimentarea cu energie în viitor: SMA la târgul Intersolar Europe 2013, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns