Doi tineri americani au transformat un container, în adăpost pentru oamenii străzii. Cum arată căsuța încălzită cu panouri solare

0

Shane Duffy și Phill Sullivan, doi tineri din Statele Unite ale Americii, au realizat o transformare inedită a unui depozit de deșeuri de pe străzile New York-ului. Acesta a fost dotat cu toate cele necesare pentru a îndeplini condițiile unei locuințe adaptate nevoilor persoanelor fără adăpost, care își fac veacul pe străzi.

Pentru a-și duce la îndeplinire misiunea, Duffy și Sullivan, care în trecut au locuit și ei pe străzi, au cheltuit nu mai puțin de 1.500 de dolari.

                                                       Container transformat în locuință pentru oamenii străzii.
                                                                             FOTO: www.dailymail.co.uk  

Astfel, au dotat un simplu container pentru depozitarea gunoaielor, cu panouri solare, pentru ca acestea să poată oferi energia electrică ce asigură lumina în interiorul adăpostului, dar și căldura. Noua locuința a oamenilor străzii dispune și de două porturi USB, de o fereastră, este echipată cu roți și cu un sistem de siguranță.

Întreaga operațiune de transformare a containerului într-o adevărată locuință pentru oamenii fără adăpost a fost filmată de cei doi tineri americani. La scurt timp după ce a fost finalizată, căsuță pe roți și-a găsit și proprietarul: Trinidad, un bărbat care a hoinărit pe străzile New York-ului timp de 7 ani și care a fost foarte recunoscător pentru noua sa locuință.
                                                                                Shane Duffy și Phill Sullivan
                                                                                FOTO: www.dailymail.co.uk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Share.

Autor

Lasa un raspuns