O mare companie compensează emisiile de CO2 printr-un program global de parcuri eoliene

0
Pentru a-și compensa emisiile de CO2 din toate activitățile pe care le desfășoară, Atos a investit în trei parcuri eoliene situate în India – Karnataka, Gujarat si Maharashtra. Aici sunt instalate un număr total de 137 de turbine eoliene.
În fiecare an, cele trei parcuri eoliene produc 109,6 megawati și alimentează aproximativ 40.000 de gospodarii din mediul rural. Ele îmbunătățesc capacitatea de producție a industriilor și companiilor locale și contribuie la dezvoltarea economiei indiene, prin furnizarea de noi locuri de muncă.
Lider global în transformare digitală, Atos anunță că a reușit să compenseze 100% din emisiile sale de CO2 în întreaga lume în 2018, printr-un program dedicat parcurilor eoliene. În plus, față de compensarea emisiilor din centrele sale de date, pe care a îndeplinit-o începand cu 2014, Atos menționează că, în prezent, programul include și compensarea emisiilor de carbon produse de birourile sale și călătoriile de business. Aceasta inițiativă face parte din programul global de mediu al Atos, parte din planul strategic Advance 2021.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
O mare companie compensează emisiile de CO2 printr-un program global de parcuri eoliene, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share.

Autor

Lasa un raspuns