Controlerul pentru cazane pe combustibil solid- specialistul în cazane pe combustibil!

0
controler sisteme de incalzire

Controlerul perfect pentru diferite sisteme de încălzire și nu numai

Controlerul FK a fost dezvoltat special pentru sistemele cu cazane pe combustibil solid, boilere de încălzire cu apă sau sisteme de încălzire cu peleţi. Datorită meniului şi a conceptului de operare bine-cunoscut, configurarea acestuia este foarte rapidă şi uşoară.

Utilizatorul poate alege din opt sisteme standard de cazane pe combustibil solid. Controlerul permite un mixer electronic pentru funcţia de retur de amestecare, un termostat afterheating sau un control al temperaturii ţintă. Mai mult, utilizatorul poate controla viteza a nu mai puţin de două pompe de înaltă eficienţă datorită ieşirii cu PWM integrat. În total, două ieşiri de releu şi patru intrări de senzori sunt disponibile.

Afişajul grafic complet prezintă pe larg diferitele valori de echilibru şi de măsurare ale controlerului. Prin intermediul RESOL VBus ®, şi alte accesorii, cum ar fi ecranul inteligent SDFK, pot fi conectate. O altă funcţie importantă a acestui dispozitiv este SDFK, care permite vizualizarea boilerului, a temperaturilor stocate, precum şi starea pompei. Smart Display-ul este, de asemenea, alimentat cu energie electrică prin intermediul VBus ®, astfel încât o sursă de alimentare suplimentară nu este necesară.

Mai multe informaţii despre controlerul pentru cazane pe combustibil solid FK şi portofoliul de produse RESOL pot fi găsite la www.resol.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (21 votes cast)
Controlerul pentru cazane pe combustibil solid- specialistul în cazane pe combustibil!, 5.0 out of 5 based on 21 ratings
Share.

Autor

roxana.muntean@solar-magazin.ro

Lasa un raspuns