Fronius şi-a lasant cea mai recentă inovaţie

6
invertor trifazat pentru sisteme fotovoltaice

Fronius Symo instalat în Niederneukirchen (Austria)

Cea mai recentă inovaţie de la liderul de calitate Fronius este acum disponibilă! Invertorul trifazat oferă flexibilitate maximă în proiectarea sistemului, fie că e vorba de propria gospodărie sau un sistem fotovoltaic mic.

Fronius Symo asigură cel mai mare randament şi o bandă de alimentare simetrică optimă în categoriile de putere kW 3,0, 3,7 kW şi 4,5 kW.

Datorită furnizării energiei reactive sau a suportului de tensiune, reţeaua este susţinută atât static, cât şi dinamic.

Sistemul de înaltă tensiune (1000 V), gama largă a tensiunii de intrare (150-800 V) şi posibilitatea utilizării acestuia atât în interior cât şi în exterior, garantează un design simplu şi flexibil a sistemului.

Fronius Symo îndeplineşte cerinţele furnizorilor de electricitate şi este utilizat, în principal, în gospodării, sisteme fotovoltaice mici şi sisteme de autoconsum.

Un releu integrat de gestiune (management) a energiei permite, de asemenea, operatorilor de sisteme să consume mai mult din energia pe care ei înşişi o generează. Mai mult, asamblarea şi instalarea acestuia se fac foarte uşor şi în deplină siguranţă.

Roxana Muntean

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (18 votes cast)
Fronius şi-a lasant cea mai recentă inovaţie, 4.9 out of 5 based on 18 ratings
Share.

Autor

roxana.muntean@solar-magazin.ro

6 comentarii

 1. Batrinu Sorin Adrian on

  Wow,
  Buna seara,

  Citit cele relatate de Dvs. am devenit foarte interesant pentru achizitionarea acestui sistem revolutionar. Mi-ati putea spune un pret informative? Doresc mai multe detalii despre sistem.
  Multumesc mult.

 2. Batrinu Sorin Adrian on

  Revin cu o rugaminte si anume:
  Mentionez ca am citit cele relatate de Dvs. si am devenit foarte interesant pentru achizitionarea acestui sistem revolutionar. Mi-ati putea spune un pret informativ? Sau cel putin un furnizor de asemenea sistem. Doresc mai multe detalii despre sistem.
  Multumesc mult.

 3. buna ziua doresc si eu sa ami dati mai multe tate despre acest sistem adica la ce se rezuma cat se poate reduce factura la energie sau datim un exzemplu de montaj al acestui invertor cu multa stima
  ]

 4. Buna ziua,

  Invertoarele Fronius sunt on-grid(cu injectare in retea). Din pacata, in Romania nu se poate injecta energia produsa de sistemele solare de catre mici producatori in retea. De ani de zile se vorbeste de acel feed-in-tariff insa nu s-a concretizat nimic.

  Alte variante ar fi sistemele off-grid, tip insula. Aceste sisteme stocheaza energia in acumulatori solari.

  Exemple de sisteme off-grid se pot vedea aici: http://www.esolar.ro/tehnologie-solara-fotovoltaica/kituri-fotovoltaice-stand-alone-sisteme-fotovoltaice-independente/kituri-fotovoltaice-off-grid-monofazate-premium.html

  Suntem la dispozitia Dvs.
  http://www.esolar.ro

 5. asi dori sa stiu daca se se produc invertoare fronius de 5000w 48 v si regulatore mppt 75-85amp 150 v si la ce pret sant c multa stima

Lasa un raspuns