Sanyo a crescut eficienta celulelor fotovoltaice fata-verso, cu membrana reflexiva DuRock

0
celule_fotovoltaice_sanyo_fata_verso_solar-magazin.ro.jpgSanyo Canada Inc a dezvoltat recent un nou tip de panou solar, care poate recolta cu cel putin 30% mai multa energie, decat panourile conventionale.
HIT de la Sanyo este un modul fotovoltaic fata-verso, care poate fi montat foarte usor peste carporturi, copertine, pridvoare si alte tipuri de acoperiri.

Avacos Solar a crezut ca este un bun prilej de a combina noua tehnologie dezvoltata de Sanyo cu o noua membrana reflectorizanta de acoperire, dezvoltata de DuROCK Alfacing International Inc.

Stratul DuRock Tio are capacitatea speciala de a absorbi 89% din radiatia solara. Sistemul combinat este capabil sa genereze mai multa energie, cu un numar redus de celule fotovoltaice. De fapt, aceasta combinatie permite dublarea capacitatii de recoltare, prin urmare productia de energie a panoului fotovoltaic Sanyo.
Pe langa faptul ca este atat de eficient, panoul solar, de asemenea reduce costurile cu racirea pe timpul zilelor fierbinti de vara, deoarece are un strat care reflecta radiatia solara.

solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Sanyo a crescut eficienta celulelor fotovoltaice fata-verso, cu membrana reflexiva DuRock, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor

Lasa un raspuns